Kenneth Nordling tar över efter Rasck

Från Rotans hemsida

Det är nu klart att Kenneth Nordling blir ny huvudtränare för Rotebro IS FF:s a-lag som spelar i div 2 Norra Svealand 2013. Kenneth har skrivit på ett två års avtal med klubben och tillträder tjänsten i december. Kenneth har steg 4 och UEFA PRO och även en akademisk tränarutbildning. Han har en mycket lång erfarenhet från bl.a. Degerfors IF – där han har varit huvudtränare och fotbollsansvarig men också från Värmlands fotbollsförbund, där han t ex varit distriktskapten. Senast kommer Kenneth från att ha haft ansvaret för BP’s P15elit. 

-          Vi är glada för att Kenneth har valt att samarbete med oss inom Rotebro Fotboll och vi delar många värderingar och synen på hur fotboll ska spelas, vidare så har Kenneth den erfarenhet som vi just nu behöver med ett tydligt spelupplägg blandat med en stor professionalism och inte minst en kunskap om spelets utveckling inom toppfotbollen, säger sportchef Per Karlsson. 

-          Samtidigt vill jag tacka Niclas Rasck för en mycket bra insats under det gångna året även om det tidvis har varit tufft. Han väljer nu själv att fortsätta satta på sin civila karriär där ett ökat ansvar gör det omöjligt att förena med tränarrollen. En annan person som jag vill tacka är Marco Recep Inekci som också har bidragit positivt som tränare så länge han var med (fram till en bit in på hösten) Vi inom RIS FF önskar både Niclas och Marko lycka till med sina fortsatta karriärer  

-          Att få huvudansvaret för RIS FF a-lag är för mig en mycket stor utmaning, säger Kenneth Nordling. Jag har den erfarenhet som jag tror jag behöver men samtidigt blir det en ny upplevelse för mig att få börja om min tränarkarriär i ett av de mest anrika och spännande lagen inom Stockholms fotboll. 

-          Att vi sedan har en samsyn mellan klubben och mig på hur vi ska ta detta till en ny nivå gläder mig och jag ser mycket fram emot att få påbörja mitt jobb med klubben och inte minst killarna i a-laget inför 2013 års säsong, säger Kenneth Nordling. 

För mer information kontakta sportchef Per Karlsson 070 783 80 95 eller styrelseledamot och marknadsansvarig Baard Eilertsen, 0703 201301.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0