Seger med 3-1 i Hedmans avskedsmatch

Rotan slår Kvarnsveden med 3-1 efter två mål av Johan Hedman. Nyförvärvet Adou Moufoutaou gör det tredje målet. Hedman slutar nu för att börja plugga 3 år på annan ort. Mer info och bilder kommer.
Tyvärr 1-3 i derbyt

Rotan förlorade med 3-1 på Vallen efter 3-0 i halvtid. Målskytt i Rotan inhopparen Fredrik Källberg.
Rotan tvingades till två tidiga byten, dels av målvakten Lelle efter en kollision vid 1-0 och dels av kapten Hedman som stukade foten redan efter en kvarts spel. Innan dess hann han med ett skott i ribban. Förlusten är svår att snacka bort. Vi hade väl kanske lite missflyt med domslut men hängde inte riktigt med mot de alerta anfallspelarna i United, tänker framför allt på "Rotebroaren" David G och Omar.


Matchdag El Clasico

Dags för fotbollsmatchen alla pratar om i kommunen, derbyt på Vallen. Rotan kommer med en stark 18-mannatrupp med kapten och skytteligaledaren Hedman i spetsen. United har återfått självförtroendet sägs det efter seger i veckan i någon okänd cup där de vann mot ett div 5 lag i finalen. Återstår att se vad det betyder idag. Laddat för en tuff men juste fight kl 14.00. Kom och se matchen och heja fram Rotan till en ny seger mot United. 

RSS 2.0