Fotbollstips i helgen

Herrarna i Div 2 spelar borta lördag 15:00 mot Skiljebo på Hamre IP i Västerås för den som orkar åka ända dit. Filip L är sjuk annars är alla tillgängliga för spel. Dags för första trepoängaren?

Div 6-laget som vann bortapremiären mot Vällingby spelar hemma mot FC Björnligan på lördag kl 16:00. Björnligan har enligt hemsidan vässat truppen med 6 nya spelare efter premiärförlusten mot Sollentuna, 0-5.

På söndag kl 13:30 spelar Rotans P18-19 Elit hemma mot Hammarby. Ska man följa upp skrällsegern mot BP med en till seger? Direkt efter kl 16:00 spelar Damlaget som bortavann i premiären med 4-0. Gary Sundgren coachade senast som stand in för Aldin och Patrik. Och så 18:00 premiärspelar herrarnas reservlag på Bipen mot BSK i SR1:an.

Alltså många chanser att se fin fotboll i vårväder i helgen.

Säsongen är igång och våren på väg

Det är fortfarande konstgräs som gäller för alla lag. Men vårkvällarna börjar bli riktigt sköna och träningen allt roligare. Efter en riktigt lång försäsong med många pass med många lager kläder kan nu äntligen fotbollsspelarna köra lättare klädda. För publiken som stått och frusit på träningsmatcherna blir det också alltmer njutbart. Våren är här och serierna är igång. För seniorer och ungdomar. Säsongen är igång på allvar!

RSS 2.0