Johan Larsson klar för RotanEfter rekordlångt provspel och segslitna förhandlingar med Vallentuna BK är nu äntligen anfallslöftet Johan Larsson klar för Rotan. Johan har skrivit ett två-årskontrakt med Rotebro. Johan är en 20-årig forward/yttermittfältare som spelat 4 säsonger i VBK:s a-lag och valde att lämna nu när VBK ramlade ner i div 3. Johan gjorde Rotans enda mål i måndags mot Valsta Syrianska (han spelade andra halvlek). Varmt välkommen Johan!


Exklusiva bilder från premiären mot Bele Barkarby

Första träningsmatchen för säsongen på Järfällavallen slutade med förlust 0-1.
Foto: Per Karlsson

DF trappar ner

Daniel Forssmed, 29 år i mars och äldst i a-truppen, trappar ner efter 7 fina säsonger i Rotan. DF som har spelat mest mittback men också en del som ytterback har varit med under hela resan från div 5 till div 2. Tyvärr räcker inte hans tid till för en ny div 2 satsning inför denna säsong, han både studerar och arbetar. Eventuellt ny klubbadress är inte klar ännu.

Kalle Ramsell stannar i Rotan

Kalle har provtränat klart i Väsby United. Väsby ville att han skulle fortsätta träna. Men Kalle tackade igår nej till en fortsättning och har bestämt sig för att spela säsongen 2011 i Rotan. Vi är glada att Kalle fortsätter i moderklubben. Kalle spelar med Rotan i helgens Spånga-turnerning (Spångahallen).

Rotan möter Akropolis IF i Svenska cupen

I Svenska Cupens kvalomgång den 19 mars möter Rotebro nykomligen i div 1 Akropolis, som vann div 2 Södra Svealand förra året. Akropolis har förstärkt inför säsongen med bl a tre lovande lån från Brommapojkarna, så det lär bli tufft, men inte omöjligt. Rotebro har hemmaplan.

RSS 2.0