Sviten spräckt av Falu FK

Efter fyra raka trepoängare hade Rotan idag en mycket dålig dag på jobbet på Kopparvallens svårspelade 10 år gamla konstgräsplan. Förlust mot Falun med 5-2 efter en svag första halvlek (0-3). De två första målen var billiga bjudningar, bara att tacka och ta emot för Falun som var hungrigast idag. Deras målvakt gjorde en fantastisk räddning när vi var beredda att skriva 1-2 på Rolles nick på Gustavs frispark. Istället sviktar vi igen före paus och släpper in 0-3. Vi gör två byten i paus och trots 0-4 får vi två snabba mål av inhopparna Cesar och Adde med 20 minuter kvar. Falun får samtidigt ett par skador. Det ser ut som vi trots allt kan nå ikapp. Vi slarvar dock i vår forcering och de får en tveksam straff. 2-5 och matchen är körd.
Startelva Lennart-Viktor, Gustav (ut 75), Alex, Robert-Mbye, Mikael, Zalif-Gerald (ut 46), Rolle, Rasmus (ut 46). Avbytare: Marcus, Bacon (in 75), Sotte, Adde (in 46), Cesar (in 46).