Rotan vinner hemma med 4-2 mot Värmdö

De flesta var tillgängliga för spel i lördagens hemmamatch mot Värmdö. Patrik Ahlund hade varit sjuk i veckan och stod över spel. Roland Mendy som varit skadad var tillbaka likaså Gustav Lundén efter resa och sjukdom.
I vårvädret övertygade Rotan anfallsmässigt och skapade väldigt mycket genom hela matchen. Bortalaget kunde dock ta ledningen på en frispark från 20 meter i Lennarts vänstra hörn. Rotebro kvitterade före paus genom Roland Mendy, som rundade målvakten och sköt bollen i nättaket. Till andra halvlek gjordes en del byten. 2-1 gjorde Roland efter en fin framspelning av Rasmus Ramsell. 3-1 och 4-1 gjorde vänsterbacken och nyförvärvet från IK Frej Robert Höckerstrand, det första efter fin assist av Micke Nilsson. Värmdö fick ett tröstmål till 4-2 med 10 minuter kvar men sedan stod sig resultatet matchen ut.