Toppmöte - Inför KB på lördag

Ikväll förlorade överraskande United med hela 6-0 i Uppsala mot jumbon GUSK. GUSK låg före matchen sist i tabellen med 0 poäng. Gamla Rotanspelaren Kalle Ramsell spelade inte matchen, han fick kliva av senast i Uniteds match mot Västerås pga skada.

Nåväl, i Rotan var det träning för många lag ikväll, så även för a-laget. Cesar och Dennis är just nu skadade/sjuka, annars är alla i träning, även Micke Nilsson. Viktor Strand fick kliva av träningen med en lättare skada. Micke som inte var med senast mot Hudiksvall är nu åter uttagen i truppen till matchen mot Karlberg på lördag. Vi hoppas kunna mönstra starkast tänkbara lag.

Rotan har spelat en mycket sevärd fotboll hittills och har gjort flest mål i serien så här långt. Men vi har också släppt in många mål, fast det förbättrats lite successivt. I första matchen släppte vi in fem (!) mål, sedan 2, sedan 1 och nu senast 0 mål. Rolle toppar skytteligan i vår serie med fem spelmål på fyra matcher.

Kom till Skinnaråsen på lördag och se Rotan årgång 2012 mot gamla anrika Karlbergs BK. KB, som är nykomling i serien, har börjat serien övertygande och ligger på tredje plats på samma poäng som Rotan fast med sämre målskillnad. KB har lyckats rekrytera många duktiga spelare de senaste två säsongerna, antagligen för att de är en av få innerstadsklubbar på just den här nivån. Det blir en tuff värdemätare på Rotans form. Avspark kl 14:00. Entré 60 kr. Under 18 år gratis, likaså ledare i Rotan med ledarjackor. Bollkallar är P99.

Varmt välkomna!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0