Rotan vinner hemma med 4-2 mot Värmdö

De flesta var tillgängliga för spel i lördagens hemmamatch mot Värmdö. Patrik Ahlund hade varit sjuk i veckan och stod över spel. Roland Mendy som varit skadad var tillbaka likaså Gustav Lundén efter resa och sjukdom.
I vårvädret övertygade Rotan anfallsmässigt och skapade väldigt mycket genom hela matchen. Bortalaget kunde dock ta ledningen på en frispark från 20 meter i Lennarts vänstra hörn. Rotebro kvitterade före paus genom Roland Mendy, som rundade målvakten och sköt bollen i nättaket. Till andra halvlek gjordes en del byten. 2-1 gjorde Roland efter en fin framspelning av Rasmus Ramsell. 3-1 och 4-1 gjorde vänsterbacken och nyförvärvet från IK Frej Robert Höckerstrand, det första efter fin assist av Micke Nilsson. Värmdö fick ett tröstmål till 4-2 med 10 minuter kvar men sedan stod sig resultatet matchen ut.

Ny match nästa lördag mot BSK.

Sotirios från Akropolis klar för Rotan

Ytterligare en spelare från div 1-klubben Akropolis IF är klar för Rotan. Det är Sotirios Nikopoulos, född 1993.
Han har spelat både som yttermittfältare och högerback. Tidigare klubbar: AIK och Ursvik och ett kort lån senast till Råsunda. Han har spelat som högerback i ett par träningsmatcher nu med Rotan.

Varmt välkommen!

Följ Johan Hedman i ÖIS

Johan Hedman

Vår (hittills) största stjärna i Rotan genom tiderna - Johan Hedman - bloggar vidare fast nu i ÖIS. I helgen gjorde Johan sitt andra mål i ÖIS tröjan mot Trollhättan. Kul! Grattis.