Inför Västerås IK lördag

I morgon lördag är det så dags för omgång 7 på vår div 2-resa anno 2012.

Tabelltoppen ser ut så här efter en fullbordad 6:e omgång:
1. Valsta Syrianska 16 p
2. Rotebro 12 p
3. Karlberg 12 p
4. Västerås 10 p

Vi möter Västerås IK på Skinnaråsens IP kl 14.00. Alltså ett toppmöte. Västerås vann senast hemma mot Nacka med 4-0 medan vi förlorade borta mot Falun med 2-5. Valsta möter trean Karlberg om några dagar. Västerås
blandar och ger, de har gått väldigt starkt på hemmaplan framför allt med ett par storsegrar. Vi får särskilt se upp med deras stjärna mittfältaren Christian Cuevas om han spelar. Han fick kliva av förra matchen pga lårskada efter att ha gjort två mål.

Hur ser det ut i vår trupp då? Ja Vigge har nu varit i träning ett par veckor och är med i truppen till i morgon. Likaså är Keivan åter tillbaka efter en match avstängning. Patrik är också åter med i truppen efter en lättare skada förra omgången. Alex är däremot avstängd pga tre gula kort. Leal har lånats ut till grannarna i Bollstanäs SK, ett topplag i div 3. Calle Lennerman var på g för en comeback i truppen efter ett par reservlagsmatcher men han har i dagarna bestämt sig för att inte satsa pga att tiden inte räcker till för honom pga jobb mm.

Vi ser fram emot en fin fotbollsfest i morgon. Kom och heja fram vårt a-lag till en trepoängare. Entré 60 kr. Gratis inträde för alla under 18 år. Rotanledare med ledarjackor går som vanligt in gratis. Cafeterian är öppen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0