Hudik nästa

I tisdags började a-laget träna på gräsplanen. Ikväll körde man andra passet. Även Sollentuna United hade hittat till fotbollens bakgård och tränade efter oss på vår hemmaplan pga ombyggnad av Sollentunavallen. Märkligt nog blir det nu så att de inviger Skinnaråsens gräs på lördag mot Västerås IK. Vi tränar i morgon kväll på konstgräset inför söndagens drabbning mot Hudik på Glysisvallens konstgräs kl 16:00. Träningen börjar kl 19.15 i morgon för alla som vill se en skymt av nya Rotan 2012.

Truppen då? Ja Vigge har tyvärr fått träningsförbud av sin läkare pga något elakt virus. Annars är alla i princip i träning, Micke har fortfarande känningar av sin tidigare skada. Efter allt snack om att Rotan får svårt i år, har vi gjort väldigt bra ifrån oss de senaste två omgångarna med mycket klara segrar mot GUSK 4-2 borta och Skiljebo 4-1 hemma. Nu håller vi tummarna att trenden håller i sig.

Hudiksvall har återvänt till vår serie efter ett år i Norrlandsserien. De har inte kvar sitt samarbete med Giffarna eftersom man inte längre får ha sådana "farmaravtal" pga FIFA:s krav. Det innebär att de inte kan låna in U21 eller U23-spelare därifrån till matcherna. En spelare att se upp särskilt för är deras mittfältare Pontus Silfver som förra året spelade i just Giffarna. Annars har deras Allsvenskan-meriterade målvakt haft skadeproblem och de tappade skyttekungen Joel Stillmark till Sandviken inför denna säsong. Men Hudik är starka hemma och tog en 2-0 seger omgång 2 mot Strömsberg. Svenska Spel tror som vanligt inte på oss, men det gör ju inget.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0