Kontraktet säkrat genom 2-0 mot GUSK

På lördagen säkrade a-laget kontraktet i div 2 för nästa säsong. Hemma på Skinnaråsen besegrades topplaget Gamla Upsala SK med 2-0. Rotan gjorde två fina spelmål i första halvlek. Johan Hedman inledde med 1-0 redan efter 2 minuter, fint framspelad av Cesar. Sedan gjorde Cesar själv 2-0 genom en soloprestation där han avslutade med ett lobbskott över målvakten i bortre krysset. Lelle målvakt blev utsedd till matchens lirare.

United förlorade idag med 5-0 borta mot ESK så nu har det blivit ett spännande läge inför El Classico på söndag.
Rotan har bara en förlust på senaste sex matcherna. En Rotan-seger i derbyt och en ny trepoängare mot Kvarnsveden i sista omgången medan United tappar 2 eller 3 pinnar mot duktiga Skiljebo borta så är vi före United när serietabellen summeras.

Till alla lag i Rotan inför El Clasico: Kom halv två till Vallen på söndag och samla ihop er lagvis och ha gärna med matchtröjan att ta på. Vi sitter på läktaren med tak enligt överenskommelse med Micke Thorstensson.

Juniorerna har spelat färdigt i Juniorallsvenskan och med 3-3 i sista omgången kom vi åtta (om Sirius slog Täby). Särskilt tack till Håkan och Leal som heroiskt höll ihop allting "ända in i kaklet".