En resa till Upsala

Turen har kommit till att resa till Uppsala. Inte vilket som helst utan det gamla, nära högarna, med gammelstavningen "Upsala".

Förra året blev det två resor. Efter första halvlek var planen på Gamlis IP så genomvåt att bollen tvärdog när huvuddomaren gick runt och släppte den på olika ställen på pitchen. GUSK som hade en ledning ville spela vidare, medan Rotan tyckte tvärtom. Det slutade med omspel på konstgräs några dagar senare. Tyvärr gick det inte bättre då, utan det slutade med storförlust för Rotan som nog var i sin djupaste formsvacka då. Stjärnorna var lite ur form eller borta av olika skäl.

Nu är läget annorlunda och vi åker till Upsala med större förhoppningar. Truppen är näst intill intakt och formen får väl anses god inte minst efter derbyvinsten men också efter två tvåsiffriga segrar i reservlagsserien. GUSK verkar dock starka och bortaslog Skiljebo senast så en varning bör utfärdas. GUSK:arna kan ha firat valborg, men även Rotan-killar har synts kring Fyrisån och på nationerna under valborgshelgen. Vi får se hur det påverkar matchtempot och spelkvalitén i måndagens match. Vi håller tummarna för våra killar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0