Inför Falu FK

Femte omgången i div 2 Norra Svealand är nu komplett efter att Nacka och GUSK igår kryssat i hängmatchen från omgång 1. Valsta och Rotan har ryckt lite lite grann i toppen på 13 respektive 12 poäng. Vi möter Falu FK i morgon. Falun började lite trevande men vann senast mot Nacka FF borta. De var även väldigt nära att ta poäng mot Sollentuna United på Norrviken för några veckor sedan men förlorade med 3-4 efter lite otur sista kvarten. Så det vill till att Rotan tar fram sitt allra bästa om det ska bli en femte raka trepoängare.

Hur ser läget ut i truppen då? Ja till att börja med är Keivan redan avstängd pga tre gula kort efter fem omgångar. Patrik har haft problem med låret i veckan och hans start är osäker. Cesar Galleguillos är dock tillbaka nu liksom Bacon Larsson. Micke Nilsson som spelade andra halvlek mot KB har nu kört för fullt i veckan. Vigge är fortfarande inte spelklar.

Falu FK kommer särskilt ihåg Johan Hedman från ifjol och verkade mycket lättade över att han inte spelar kvar. Johan gjorde 4 mål mot Falun borta och 2 mål och 4 assist hemma ifjol. Vi har visat på en stark offensiv ändå i år med 16 mål redan så det blir intressant att se vad som händer i morgon framåt utan Hedman.

Spelarbussen går tidigt i morgon och matchstart är kl 14:00 på Kopparvallens gamla konstgräs. Forza Rotan! Eventuellt kör Pierre uppdateringar under matchens gång på sin twitter.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0