En fin fotbollslördag för Rotan

A-laget Herrar vinner med 3-2 och tar en viktig trepoängare. Se ref nedan. Damlaget vinner med 4-0 och Rotans div 7-lag vinner toppmötet mot Väsby med 2-1. Utvecklingstruppen (P95) spelar 2-2 borta i en tuff match mot hittills obesegrade BSK (målskyttar Simon W och N Cortes)

A-laget Omgång 9
Rotan vinner mot Nacka hemma med 3-2 efter 2-0 i paus. Nacka hade fått tillbaka flera skadade spelare och hade inte riktigt samma lag som i söndags mot United. Vi kom till spel utan Lennart, Robban, Zalif och Rasmus. Spelmässigt har Nacka väl så mycket av spelet men vi är effektivare idag. 1-0 kommer efter 8 minuter. Vigge spelar in bollen från vänsterkanten och Sheriff Njie håller sig framme och trycker från nära håll in bollen. Rotans nästa mål kommer i 18:e minuten. Det är ett vackert mål. Adde E kliver på från sin vänsterbacksposition och lägger en perfekt skruvad djupledsboll till Rolle Mendy som springer ifrån försvararna och kan från högerläge skjuta in 2-0. i 76:e minuten utökar Rolle till 3-0 efter en bra hörna av Adde. I slutet får Nacka straff efter att Viktor S fällt en motståndare. Nacka reducerar då till 3-1. I 92:a minuten släpper vi in 3-2 men sen händer inte mer. Marcus gör en stark debut. Anmärkningsvärt är också att Rolle nu är uppe i 10 mål och drar ifrån i skytteligan i serien. Startelva: Marcus, Viktor S, Mbye, Alex och Adde E - Keivan, Gustav och Micke (ut 75) - Sheriff (ut 57), Rolle och Vigge. Avbytare Patrik (in 75), Cesar (in 57), Joe, Dennis och Jacob L (mv).