Femetta mot BSK

Rotan vinner över duktiga div 3 topplaget Bollstanäs SK med 5-1 efter 4-0 i halvtid. Rotan rivstartar genom att Micke gör 1-0 redan i den första matchminuten. Ass Zalif. Vigge gör 2-0 efter en lite tilltrasslad situation i målområdet i den 7:e minuten. Rolle gör 3-0 i 23:e minuten framspelad av Micke. Gustav nickar in 4-0 i 38:e minuten på hörna från Zalif. Vi gör 5 byten i halvtid och ytterligare byten senare. BSK gör också en del byten. BSK reducerar till 4-1 i 73:e minuten. Dennis gör 5-1 i 87:e minuten åter efter ass från Zalif. Vi tappar tyvärr koncentrationen när vi får en stor ledning. Men första halvlek var förstås väldigt bra. Seriepremiär hemma mot Spårvägen på lördag, obs tiden kl 16:00.