Rotebro förlorar premiären mot Valsta Syrianska med 3-5 efter 2-3 i halvtid.

Valsta börjar starkast och tar ledningen efter en knapp kvart. Rotebro har sedan en mycket stark period fram till slutet av första. 1-1 kommer efter 20 min, Micke Nilsson skarvnickar snyggt in en frispark slagen av Keivan. 2-1 kommer en stund senare, efter ett mycket fint anfall med många spelare inblandade. Målskytt: Robban. Sen känns det stabilt och vi ligger t o m på för 3-1. Men i slutet av första blir vi lite övermodiga och tappar bort oss i några snabba sekvenser där Valsta kan göra två snabba mål i slutminuten före paus. 2-2 var enligt båda ledarstaberna offside men godkändes ändå. På 2-3 var vi väldigt passiva. I andra går vi ut för att vända och skapar ett visst tryck första kvarten. Men sen får motståndarna en tveksamt dömd straff när vi spelar bollen till hörna. Valsta sätter säkert straffen och leder med 4-2. Efter lite enkla misstag kan de även göra 5-2. I slutet av matchen gör Zalif 5-3 och vi har även en nick i stolpen strax därefter. Men det blir inte fler mål.

Från start; Lennart, Sotte, Gustav, Mbye, Andreas, Keivan, Viktor Strand och Micke, Rasmus, Rolle och Robban.
Inhopp av Zalif mot Rasmus, Bacon mot Rolle och Vigge mot Sotte.