Samtliga seniorlag vann i helgen

Nu har man njutit lite av att Rotan hänger på i toppen av div 2 Norra Svealand. Vår start på serien är bra trots premiärförlusten hemma mot Valsta för tre veckor sedan. De flesta andra verkar vara väldigt överraskade över våra segrar, men vi är det kaske inte riktigt lika mycket. Nu har vi tre raka fullpoängare i på förhand tuffa matcher. GUSK borta, Skiljebo hemma och Hudiksvall borta och dessutom med klara siffror. Men det gäller att behålla ödmjukheten och ta en match i taget. Det väntar redan en jättetuff match på lördag mot Karlberg som startat starkt som nykomling i serien och också tagit 9 poäng på de inledande fyra omgångarna.

Utöver detta kan vi även glädja oss åt att vårt damlag vände ett 0-1 underläge i paus till seger med 3-2 mot Österåker igår kväll och att vårt Rotebro Ungdom vann sin match borta mot Jakobsberg med 4-0. Många ungdomsmatcher spelades i helgen bla spelade P99 derby borta mot Sollentuna Fotboll. Den dramatiska och välspelade matchen slutade med hemmaseger 5-4 efter två bortdömda offsidemål för Rotan och en räddad  straff. Både P95 och P00 fick tyvärr sina matcher inställda pga att motståndarna inte kom till start. P02 vann en storseger och P01 vann och förlorade en match.

Tyvärr förlorade herrarnas reservlag ikväll borta mot Bagarmossen Kärrtorp 0-2 men gjorde ändå en spelmässigt bra match. Tillbaka i Rotanstället var legendaren men fortfarande unge Calle Lennerman. Han var planens gigant trots att det enligt honom själv var första gången i år som han sparkade på en fotboll. Även fjolårsspelaren Calle Mellström premiärspelade och skötte sig utmärkt. Matte Åsén coachade och det var med fyra killar från P95, Sam, Angelo, Tigge och Cortes. De skötte sig alla jättebra.

Sirius slog Blombergs Väsby i kväll med 2-1 på Studenternas i Uppsala inför storpublik. Athletic FC slog BSK i helgen i div 3 med 3-1 efter 2 mål av Biyan Bozan och övertog serieledningen. Österåker gick också om genom vinsten över Viggan i helgen i samma serie med 6-3 efter fyra mål av Armin Iranpak. De f d Rotanspelararna Armin och Biyan har redan gjort 11 mål respektive 6 mål. Bara att gratulera våra gamla tränare Christer och Riadh i respektive klubbar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0