2-2 som känns som en förlust

I gårdagens P95 match mot BP 3 låg Rotan under med 0-2 med bara 10 minuter kvar att spela. Med lite Mourinho coachning av Åsén med bl a trebackslinje som en ingrediens lyckades Rotan få en pinne, 2-2. BP givetvis grymt besvikna och Rotan körde ett femfaldigt för poängen, fortfarande bara en pinne från serieledningen.

I kvällens A-lagsmatch spelade Rotan en mycket bra första halvlek och var helt rättvist i ledningen med 2-0 efter starkt anfallsspel av nykomponerade firman Hedman/Mendy med två fina fotbollsmål. Den stora Enköpings-publiken var lite tagen av att bortalaget förde spelet och mumlet spred sig att Rotebro var väldigt duktiga. Trots underläget för hemmalaget klagade man inte över det egna laget. Vi hade flera lägen att göra ett tredje mål. Var en klassisk bortaseger i Rotans fotbollshistoria på gång mot ett sådant lag som av ESK:s kaliber?

Tyvärr inte denna gång. I andra lyckades inte Rotan spela på resultatet och i 78 minuten reducerade ESK, och strax senare kom kvitteringen, båda efter tveksamheter i försvarsspelet. Tyvärr. Bara att bita i sura äpplet. Man ser redan fram emot nästa match mot serieledarna Strömsberg på lördag. Då ska vi göra ett nytt försök.