Seger mot BKV Norrtälje med 2-1

Fotboll varje dag i princip. P95-träning och B-lagsmatch i måndags (seger mot BSK 4-1). P99 och en glimt av Utvecklingstruppen i tisdags. P95 i onsdags och P99, P95 och lite a-lag i torsdag. I alla fall vila på fredagen. Nu i helgen är det matcher.

Idag hade vi företagsträff för våra sponsorer, det blev lite tilltugg och bubbel och genomgång inför match mm. Till vår stora glädje vann a-laget sedan matchen med 2-1, i en lite väl spännande match. Rotan vann verkligen välförjänt och hade gärna fått satt några av de öppna lägena som fanns att göra 3-1, men icke. Bortalaget var inte ofarliga så det blev gastkramande in i det sista. Målskyttar Andreas och Cesar.

Adou Moufoutaou gjorde en lyckad debut i laget. Han är 20 år och klubbens senaste nyförvärv. Han kommer från Benin och har spelat  3 A-landskamper (deltog i Afrikanska mästerskapen 2010). Han var utlånad till Sturm Graz förra året av sin senaste klubb (FC Bibo i Elfensbenskusten) och var på gång till Hammarby nyligen (provspelade i 0-0 matchen mot La Liga-laget FC Mallorca). När den affären sprack fick vi en chans att utan kostnad knyta Adou till klubben. Han är ytterback men spelade idag på högeryttermittfält.

I morgon ska P95 försöka återta serieledningen - match hemma mot Vallentuna - och P99 möter grannarna i SFIF.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0